svansling och I Dig Cows slås ihop

SVANSLING + I DIG COWS = SANT ♥

På senaste tiden har jag försökt minimera och eliminera saker i mitt liv som gör mig stressad på ett eller annat sätt. Jag har avföljt en massa konton på Instagram, de-friendat folk på Facebook och gått ur Fb-grupper.

Något som gör mig ganska stressad är denna blogg, som jag hundra gånger om funderat på om jag ska stänga ner eller inte. Jag kommer alltid fram till att jag älskar den för mycket för att släppa den. Det som stressar mig är min perfektionism. Jag vill att mitt content ska vara top notch (hatar egentligen den frasen men den passar tyvärr in här), och är den inte lika bra som jag vill att den ska vara så skiter jag i att posta istället för att släppa något jag inte är nöjd med. Jättedumt, egentligen! Jag har, som jag nämnt förut, inga planer på att bloggen ska bli jättestor, att jag ska göra bloggandet till något som ger min inkomst, men det spelar för min maladaptiva perfektionism ingen roll.

Jag startade Instagramkontot I Dig Cows som en plattform knuten till bloggen. Att jag på Instagram kunde ge notifikation på när bloggen var uppdaterad. Men nu har jag varit så stram med mina blogginlägg att det nästan inte kom ut något på Instagramkontot heller. Då började jag dela saker som egentligen inte hade något med bloggen att göra, vilket gjorde att jag ”stal” content från svansling för att använda på I Dig Cows. Snurrigt.

Planen var även att på I Dig Cows dela veganrelaterade grejer, som ett exempel kan vi ta veganvin. Anledningen jag valde att inte göra det på svansling var bland annat för att jag har så många unga följare på svansling. Trodde jag, men titta här!

svansling & I Dig Cows jämförelse

svansling till vänster, I Dig Cows till vänster. Endast 9% av mina följare på svansling är under 18, och en ynka procent mindre på I Dig Cows. Så meningslöst att ha två konton när jag istället kan posta allt på samma ställe! Så nu slår jag ihop dem, raderar I Dig Cows och repostar några grejer från I Dig Cows som jag skulle vilja spara.

Rejoice, mindre stress i mitt liv! 🙂