Nu har bloggen stått tyst ganska länge, Instagram likaså. Jag brukar vara en berg och dalbanemänniska när det kommer till blogginspiration för det mesta, men i detta fall handlar det istället om att det har hänt omtumlande saker i mitt liv som har tagit upp all min tankekraft och energi.

Det har inte hänt mig något, det är däremot flera människor som jag älskar som varit med om saker som skakat om hela deras tillvaro. En av de negativa sakerna med att vara högkänslig är väl i mitt fall att jag lever mig in i andras situationer, så mycket att det känns som att jag själv är mitt i den situationen.

Jag kommer inte gå in på detaljer utan ville bara meddela varför jag har varit off, inte uppdaterat bloggen eller Instagram och varit så oerhört dålig på att svara på meddelanden och SMS. Det kändes fel att helt plötsligt börja uppdatera igen utan att nämna varför jag varit borta. Jag kan tänka mig att folk inte ens har märkt att jag inte varit närvarande på senaste, men för mig känns det viktigt att nämna varför.

 

Förhoppningsvis tillbaka till normalt känsloliv inom kort, en stor puss på nosen till alla som fortfarande är in här och kikar 💛