Jag må ju ha något slags storhetsvansinne. Jag la ju ut på både bloggen och (tror jag?) nämnde det på @idigcows Instagram, att jag funderade på att lägga ned kanalen. Av någon anledning antog jag att alla jag känner hade uppmärksammat det, men när jag igår berättade för ett av styvbarnen att jag höll på att spela in min sista vlogg så såg hon ut ungefär så här: ???
Då insåg jag att hela världen inte har koll på vad jag håller på med, så nu basunerar jag ut på YouTube, bloggen, båda mina Instagramkonton, samt på Snapchat att jag inte längre kommer ladda upp regelbundet.

Jag nämner i vloggen de största anledningarna till att jag slänger in handduken, och det är tid. Det tar mig en dag att vlogga, måste ibland redigera över två dagar för att det är svårt att hitta tid att sitta tre timmar vid datorn, det tar mig minst 12 timmar att ladda upp en video. Det var annat förut när vi bodde i lägenheten, hade snabbare internet, samt inte ett raketbarn på 10 månader som swishar runt. Då kunde jag filma, redigera och ladda upp på samma dag.

Summan av kardemumman så stör det min perfektionism när jag måste hasta ihop något som jag inte är nöjd över. Både video och redigering. Det ger mig stress och skänker ingen god energi som det brukade göra förut.

Här är i alla fall videon.

Inte det bästa jag producerat, om jag säger så 🙂

Nu är tanken att jag ska lägga krut på bloggen och på mina båda Instagramkonton. För ej upplysta så har jag @svansling som ett ”privat” (låter så jävla konstigt att säga så) konto, medan @idigcows har med bloggen och vegangrejer att göra helt enkelt. Med vegangrejer menar jag typ recensioner av produkter, recept, matlagning, vin, whatever.

Det har varit lite dött nu under påsk eftersom jag spenderat mina dagar med att vara sjuk samt renovera Bellas rum. Nu är tapetrivning, spackling och målning klart, men jag är fortfarande sjuk. Dessutom har jag smittat Z också, som häromdagen fick sin livs första feber och just nu kämpar med sitt livs första hosta. Och jag som har tyckt att det varit hemskt när han varit förkyld. Känner mig som världens mest värdelösa morsa som smittat mitt barn, men samtidigt så inser jag att det är världens mest värdelösa tankar att ha.

Tänk att jag kan vara så puckad och så klok samtidigt 😉