Vet ni hur skönt det är att kunna sitta ute i flera timmar utan att träffa folk? Utan att bli småpratad med av främlingar, stirrad på av män, eller att behöva ta en promenad hem när jag känner att jag blir less eller kall? JÄTTESKÖNT!

Att vara introvert och husägare funkar så himla bra tillsammans! 🙂 Jag älskar att vara ute men gillar nödvändigtvis inte ovanstående situationer. Det märks att Z också är en utomhusperson, han älskar att sitta i vagnen att titta på folk, träd och sin omgivning, pulka är lika kul av samma anledningar, och han sover fantastiskt bra utomhus. Ofta två eller tre gånger längre än inomhus.

Idag var det så himla soligt och fint, så Z fick sig en förmiddagslur utomhus medan jag fick dricka kaffe, lyssna på poddar, och träna på min kalligrafi.

Förra veckan fick jag hem mina pennor och blev på en gång jättebesviken då jag hade såna himla problem att skriva med dem. Efter att ha sett så många bloggar, Instagraminlägg, och YouTubevideos om dessa pennor och hur bra det var så kändes det som att jag hade blivit lurad eftersom jag själv inte alls upplevde det så.

Jag skrev ett inlägg om det på en BuJo* grupp på Facebook och fick tips om andra pennor, men jag fick även lära mig att dessa pennor inte är gjorda för att skriva smått med.

Då försökte jag igen, och vilken skillnad! Att Tombow Dual Brush Pens endast skulle vara bra för att skriva stort var inget som jag hört eller som någon nämnt i alla videos jag sett och inlägg jag läst. Så tips till alla nybörjare inom kalligrafi, hand lettering, eller brush lettering.

För att skriva litet tipsades det om Tombow Fudenosuke med mjuk spets, så jag passade på att beställa en sån, då en av personerna som tipsade hade en tillfällig kod för gratis frakt. Score! Den har inte kommit i posten än, men jag väntar med spänning. Att det kan vara så himla kul att använda pennor, mycket oväntat!

 

(BuJo är förkortning på Bullet Journal och är en blandning mellan kalender, att göra-listor, dagbok, och klotterbok, om jag bara ska beskriva det kort. Läs mer om det här!)