I en tidigare vlogg så visade vi när vi fick hem en ny dammsugare genom Smartson. Vårt uppdrag var att utvärdera den och dela våra åsikter i våra sociala medier genom 2 videoklipp: ett under 2 minuter där vi pratar om våra favoritegenskaper, och ett under 1 minut där vi motiverar varför/varför vi inte rekommenderar den. Här är videorna!

Vet ni huuur svårt det är för en snackpåse som mig att hålla mig under två, respektive EN minut när jag ska prata om något jag gillar/ogillar och ska recensera? Let me tell you, DET ÄR SVÅRT! Jag har fått klippa helskotta ur dessa videos så att de skulle hålla sig inom tidsramen.

Jag är inte alls nöjd med dessa videos, vi fick göra dem i all hast eftersom veckan vi egentligen hade tänkt producera dem på gick helt bort då Peter var på militärövning. Nåja, som jag nämnt tidigare så måste jag ta tag i min maladaptiva perfektionism och faktiskt släppa material som jag inte är 100% nöjd med. Hoppas att Smartson och Electrolux blir nöjda i varje fall.

Om ni inte sedan innan har kollat in Smartson – gör det! Det är precis som Buzzador, fast du behöver inget medlemskap på någon hemsida för att vara med. Du surfar bara in på deras hemsida och kollar vad de har för roliga kampanjer, och skickar en intresseansökan om du hittar något kul. Är det produkter i butik så får du oftast en rabattkupong att använda i butik, eller så som i detta fall så skickar de hem grejerna till dig. Du får instruktioner på vad de förväntar sig av dig, t.ex. att dela med dig av dina åsikter i videor, blogginlägg eller liknande. Hur kul som helst!