Inte clickbait. Jag funderar allvarligt på att lägga ner min YouTubekanal.

Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR att göra videos. Det är kul att spela in och jag får utlopp för min snacksalighet, alla mina konstiga idéer, och jag får sitta och pilla med Photoshop och Premiere Pro som är så jäkla kul. Men samtidigt får jag lite stress över det hela.

Mitt liv är väldigt annorlunda idag mot för hur den såg ut när jag startade kanalen, eller ens när jag gjorde som mest videos för två år sedan.

De flesta föräldrar vet att livet blir annorlunda med barn. Jag har mindre tid, andra värderingar, en annan syn på livet, andra intressen och saker som jag brinner för.
Det är till exempel alltid kul att göra vloggar när vi drar iväg någonstans och hittar på roliga saker. Det är säkert kul att se på också.
Men inte riktigt lika kul när dagarna ser ut så här:
Vakna, ligga i sängen och mysa en stund, gå ner och dricka en kopp kaffe framför TVn medan Z leker, sätta sig och äta frukost, leka lite till, Z sover medan jag slappnar av eller städar/diskar, Z vaknar och vi leker eller går på promenad, Peter kommer hem, Z sover, vi äter middag, och spenderar sedan resten av kvällen med att umgås.
Inte så kul att se på, men jag uppskattar verkligen hur våra dagar ser ut och trivs med att de ser ut så här, så det är inget jag vill ändra på.
Vi hittar förstås på andra saker också, babysim och öppna förskolan exempelvis, men det är verkligen ingenting jag vill filma.

Jag hade skrivit ett långt inlägg om varför jag inte har samma förutsättningar för kanalen som jag hade innan, men raderade allt för att jag insåg att anledningarna egentligen inte spelar någon roll.
Det som får mig att tvivla på att fortsätta är min introversion, min personlighet, brist på tid, samt att jag uppskattar att ha en stund i veckan där jag bara kan ta det lugnt och slappna av, vilket verkligen inte finns till när jag har bloggen, YouTube och Instagram.
En av dessa lider alltid, försöker jag hålla igång alla tre samtidigt så lider ofta två. Jag älskar bloggen och har ett för starkt känslomässigt band till den för att lägga ned. Och sanningen är att Instagram tilltalar mig mer för att det är lättare att nå ut till folk och jag får mer respons. YouTube är egentligen roligare, men att spendera 1½ dygn med att producera något som sedan ses av 50 personer är lite motivationssänkande även om jag inte gör videos för att få så mycket views som möjligt.

Jag kommer inte klappa igen kanalen än. OM jag gör det så kommer jag såklart meddela det, men förbered er på att jag kanske hips vips bestämmer mig för att sluta.
Som jag sagt tidigare – jag är allt eller inget, och just nu är jag mitt emellan och det känns inte bra i magen 🙁