Nu har det varit dött här inne ett bra tag, jag har väl en ”bra anledning” till att inte vara aktiv (Peter har jobbat mycket och långa dagar = jag prioriterar Z framför sociala medier, såklart) men det känns ju ändå onödigt att det ska eka tomt här.

Ibland önskar jag att jag var en sån där bloggare som bara kunde lägga ut lite fina bilder och sen vara nöjd, men ni som känner mig vet ju att jag har svårt att hålla truten och det gäller även i skrift 😉

Anywayz, det brukar bli så att jag endast lyckas vara aktiv på ett ställe samtidigt. Alltså aktiv på riktigt. Antingen Facebook, Instagram, bloggen, eller YouTube. Men Facebook har jag quittat cold turkey nu (förutom när jag letar recept, men det räknas inte 😀 ), så då är det bara Insta, bloggen, och YT kvar. Ska försöka vara aktiv på fler ställen samtidigt, jag vill inte att bloggen än en gång ska bli en visningssida för mina vloggar. Det är lätt hänt att det blir så om jag inte är aktiv på bloggen men pangar ut videos eftersom jag publicerar alla videos här.

Och på tal om, här är sista vloggen: ny kommer imorgon!