Nu är vi igång med våra videos igen, och det känns så himla kul! Som jag nämnt jättemånga gånger, under alla år som jag bloggat och vloggat, så är jag en riktig periodsperson. Hittar jag något som jag tycker är kul så gör jag det MYCKET under en tid, och sedan försvinner det akuta intresset. Intresset kommer alltid tillbaka, men hur kul är det att göra något som en inte tycker är roligt längre?

Exempel på detta är bloggen, vloggen (och YouTube i allmänhet), träning, att sy, fotografering, och mycket mer. Jag har alltid varit så men har på senare år insett vikten av att faktiskt utöva intresset när känslan verkligen kommer. Det visade sig till exempel sommaren 2016 då jag på 3 månader laddade upp 36 videos, det var så himla kul och kärleken till vloggen fanns verkligen där. Och nu är den tillbaka!

Tyvärr blev dagens vlogg så himla lång och därför fick jag exportera den med inställningar som inte var lika bra som jag hade velat. MEN! Jag ser på det positivt, för som en del av ”tillfrisknandet” från min maladaptiva perfektionism så har jag läst mig till att det är bra att släppa material att en inte är 100% nöjd med. Ledorden är ”bättre med något än inget”, för i vanliga fall hade jag kunnat skrota hela grejen bara för att jag inte var helt nöjd. Men jag orkade verkligen inte sitta uppe till klockan 00:30 för att vänta på videoexporteringen. Förhoppningsvis blir dagens vlogg lite kortare och tar inte lika lång tid att exportera 🙂