Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan varför vi aldrig gör videos längre. När Zacke kom till världen så fanns det ju först och främst inget mer roligt eller intressant för mig än att spendera dagarna i ända med att bara sitta och glo på min unge. Kanske inte världens mest intressanta vlogginnehåll, en människa som glor på en unge i 20 minuter.

Sen ”blev” han ju HNB som jag pratat om förut, och efter det har varken tid eller intresse funnits där. Men jag tänkte, varför inte ladda upp en video och använda truten istället för fingrarna för att berätta? Så här kommer en ny video!

Men wooooow, vilken jävla tid det tog att ladda upp! När vi bodde i lägenheten hade vi väldigt mycket snabbare internet än här i huset, vi har beställt fiber här men det har inte kommit igång än, vi vet inte ens om de kommer gräva fiber här. Förut kunde det ta MAX 1½ timma att ladda upp, om jag hade en riktigt jävla stor video.

Nu tog det… håll i er, NIO TIMMAR. Innan videon publiceras ska den bearbetas också, jag satte igång uppladdningen klockan två på dagen, när vi sedan skulle gå och lägga oss vid 23:30 så hade den precis blivit klar… :/

När det blir vloggar i framtiden så blir det nog att försöka redigera på kvällen, ladda upp under natten (när ingen använder internet) och publicera på morgonen, det är ju inte riktigt hållbart på något annat sätt. Jag vill inte ens veta hur lång tid det hade tagit att ladda upp om jag hade gjort det på en pappavecka då barnen var hemma och använde internet samtidigt 😀