Nu är en ny vlogg ute, den tredje videon denna månad. Jag har som mål att få ut 50 videos detta år, nästan en i veckan, men ligger ju efter lite då januari lider mot sitt slut nu. I vloggen rakar jag huvudet, shoppar loss på DollarStore med Peter, Bella och Zacke, och nästan hela familjen sticker från huset vilket gav mig lite tid att baka bröd, och matmuffins till Z 🙂

Jag funderar allvarligt på att återuppta min prenumeration hos Epidemic Sound nu när vi är igång med videorna igen. Det är en hemsida där jag (med min kanals prenumerationsantal) betalar 125:- i månaden för att få använda deras arkiv av royaltyfree musik. Jag avbröt prenumerationen när vi i princip slutade göra videos, men saknar den nu när jag varit tvungen att använda YouTubes arkiv som är så fantasilöst och dåligt om jag ska jämföra de två. Vi får väl se om videoproduktionen håller i sig, för då är det lätt värt 125:-!

Varför tycker folk för övrigt att det är så intressant med rakade huvuden? Min absolut populäraste video på YouTube är när jag rakar sidecut, den har i skrivande stund 26 tusen visningar, medan mina vanliga videos, vloggar och så, har några hundra. Jag har, sedan jag rakade av allt hår, fått så mycket frågor, kommentarer och folk som vill att jag ska filma när jag rakar skallen. Varför är det så?