Förra lördagen bjöd vi in en massa folk vi tycker om på fika och käk för att fira att Peter fyllde 40, att Zacke äntrat denna dimension och för att vi lyckas införskaffa detta härliga hus som vi trivs så bra i.

”Hjälp mig att fota lite idag” sa jag till Bella, ställde ner kameran och tog själv inte en enda bild. Till mitt försvar så var det likt ett heltidsjobb att hålla ställningarna, koka kaffe, bjuda på fika och försöka socialisera med alla. Men det blir nästan alltid så för mig, jag tänker att jag ska fota tillställningar, ögonblick eller speciella tillfällen men blir så omsluten av stunden att jag helt glömmer bort.

Och det där med att försöka vara social med alla, försöka att bete sig så att alla känner sig sedda, bekräftade och välkomna.. oh man, det var faktiskt riktigt svårt!

30 personer kom under 7 timmar. Vi fikade, skrattade, käkade, och hade en del väldigt intressanta diskussioner. Än en gång känner jag mig helt varm i hjärtat och rik på vänskap!

Det togs som sagt väldigt få bilder under dagen, så här kommer några stycken som vi tog senare på alla fina presenter vi fick. Några grejer finns inte på bild på grund av att de redan är i bruk.

Jag älskar att ha de jag tycker om runt mig, men det blir sensory overload att umgås med alla samtidigt. Dagen efter var jag socialt bakis, och det tog mig två dagar innan jag ens ville kliva utanför dörren.

Tur att vi så sällan har såna här tillställningar. Sist var när vi gifte oss och jag samtidigt fyllde 30 år. Nästa gång blir väl då när jag fyller 40 och vi kanske drar till med den där festen vi hade tänkt ha runt vår vigsel men inte hade råd med, bäst att börja spara nu då! 🙂