Av någon anledning har jag alltid känt mig obekväm med att ”marknadsföra” mina bloggar. Jag började blogga 2001 och har i princip aldrig varit en sån som bett folk läsa den, jag har alltid tänkt att om folk vill läsa så kommer de på ett eller annat sätt hitta den. En lite konstig tanke, ja. Men då är jag en lite konstig människa ibland 🙂

Det har varit många rundor om jag ska lägga ner bloggen eller inte, och mycket av de tankarna har nog haft att göra med att jag känt något slags tvång att försöka skriva om sånt som folk tycker är underhållande. Ännu en konstig tanke, då säkerligen 95% av människorna som är in och läser är mina nära och kära som förmodligen bara är nyfikna över vad som händer i våra liv och skiter i vad som är underhållande eller inte.

Men nu slänger jag de tankarna i sjön och ändrar riktning lite och kommer skriva om allt möjligt. Sånt som intresserar mig och som jag tycker är kul! Det går ju för övrigt inte ihop med att det ska vara intressant för massorna eftersom jag i stunder har ganska smala intressen. Jag tycker ju att det är så kul att skriva, och texter med denna längd passar verkligen inte på Instagram eller Twitter.

HUR SOM HELST. Nu har bloggen en egen Instagram och en egen Facebook. Jag kommer alltså att kapa kopplingen till min privata Facebook och detta är det sista inlägget som kommer länkas där, istället kommer både blogginläggen och Instagrambilderna synas på nya Facebooksidan. Samma med Instagram, jag kommer inte längre lägga ut bilder på min privata Insta när jag lagt upp ett nytt blogginlägg eller laddat upp en ny YouTubevideo, det kommer på nya Instakontot.

Nedan hittar ni länken till Instagram (@svanslingdotcom), och Facebooksidan finns på https://www.facebook.com/svansling/