Jag har försökt skriva en liten text ända sen i början på veckan, men ibland är det svårt att sätta ord på ens tankar och känslor av uppskattning, tacksamhet, och kärlek (plus att jag haft lite problem med att exportera bilderna från kameran). Eller i alla fall svårt att använda ord som rättvist beskriver hur en känner.

I onsdags var jag och hämtade ut ett paket på Coop. Jag hade ingen aning om vad det var, jag visste bara att det kom från en av mina favorit-webbutiker, Jordklok. Det var inte jag som hade beställt, därav anledningen att jag i blindo gick och hämtade min försändelse.

Det var från min fantastiska vän E, som från ingenstans bestämt sig för att beställa hela 8 (!!) veganchokladkakor till mig! Vänskap handlar förstås inte om att ge varandra presenter, men jag blev bara så himla rörd. E flyttade nyligen och bor nu långt bort, så att få ett spontant paket bara för att E tänker på och saknar mig tog som en pil i hjärtat. Ja, alltså en positiv kärlekspil förstås 😉

Jag har ett projekt som jag velat göra och ge till E. Jag hittade det på Pinterest redan förra året men har inte haft tid eller möjlighet att göra det än, men nu fick jag faktiskt en liten spark i baken och vill börja med det. Synd att E följer mig på alla sociala medier och jag inte kan dela med mig av vad jag ska göra, men jag får väl börja skriva på inlägget när jag börjar med projektet och publicera när jag vet att det kommit fram och tagits emot 😊

Jag hoppas att ni alla har en fin dag, och även en lika fin vän som E 💚