Fattar ni hur jääävla sjukt detta är!? Jag har ju redan delat på både Facebook och Instagram, men om det är någon som missat så ska jag och Peter se FOO FIGHTERS LIVE!

Min spontana reaktion är att använda flera utropstecken men det går emot mina principer så jag skippar det 😉

För några dagar sedan fick jag en inbjudan via mail från Spotify. Verkar som att jag är en av Foo Fighters största fans i Sverige, alltså en av dem som lyssnar mest på dem via Spotify. De bjöd in mig + en vän (såklart Peter) att gratis få komma och se dem live på en intim spelning i Stockholm.

Det var först till kvarn, och som tur var så satt jag med telefonen i handen, och Peter var ledig både dagen för spelningen och dagen efter. Vi lyckades hitta ett svinbilligt hotell nära spelningen också. Tyvärr får inte Zacke följa med på grund av Sveriges strikta ljudnivå-lagar för barn under 13 år, men tack och lov följer vår fantastiska vän Michelle med och umgås med honom medan vi är på spelningen.

Jag vill bara nypa mig i armen. Jag har lyssnat på FF sedan jag var typ 20 år. Jag kommer fortfarande ihåg den första låten jag någonsin hörde – Hey, Johnny Park! – som fortfarande är en av mina favoritlåtar. Deras musik har hjälpt mig genom så jävla mycket skit, jag insåg att jag i princip aldrig kunde må dåligt medan jag lyssnade. Insåg att jag skapar min egen verklighet och att livet blir vad jag gör det till. Har en av deras låttexter tatuerad på min arm.

Så många gånger som jag fått frågan om jag vill följa med och se dem live men tackat nej för att jag inte haft råd. Men denna gång klaffade A L L T . Jag kan inte tolka det på annat sätt än att det är karma och Universum som har satt alla dessa saker på en linje som passar perfekt med mitt liv.

I CAN’T WAIT!