Den 9:e augusti är vår bröllopsdag och i helgen firades den! Det var inte ens tänkt att vi skulle fira i år. Vi har haft som tradition att varje år bo en natt på hotell för att fira, men i år bestämde vi oss för att skita i det eftersom vi då skulle behöva nalla från vårt hus-sparkonto. Men så kom min födelsedag runt hörnet (dagen efter vår bröllopsdag) och hips vips så höll jag i min hand en betald hotellnatt med tillhörande tre rätters veganmiddag. Morsan och brorsan är bra sneaky, alltså! ♥

Vår bröllopsnatt spenderades på Hotell Södra Berget i Sundsvall, och det var året efter, då jag överraskade Peter med en natt i samma rum som 1-årig bröllopspresent, som denna tradition skapades. 2-årig bröllopsdag spenderades i Gävle på Clarion Hotel Winn, och i år blev det alltså Ulvö Hotell.

Rummet hade badkar och Bubblan tog sig ett dopp med mig, men sen fick jag även 20 minuter helt själv i badet. Guld värt! Det bästa med hotell är trots allt att kunna släppa alla måsten och endast slappna av. Vi må vara tråkiga, men vi tycker båda om att bara mysa på rummet och se på TV tillsammans. Det finns ingen disk som måste göras. Inga irriterande EPA-traktorer som åker förbi utanför. Inga nyfikna turister som kikar in genom våra fönster.

Vi passade dock på att ta en skogstur och det ångrar jag inte en sekund. Vi fick fantastiskt väder, men inte för varmt och inga creepy crawlies. Förutom alla spindelnät som Peter plöjde igenom, men det är väl sånt man får ta när man är först i ledet på en skogsstig 🙂

 

Nu kommer jag verkligen inte ihåg namnen på alla dessa, men innan förrätten fick vi en juice på bland annat morot och ingefära, förrätten var en soppa som var SÅ JÄVLA GOD, någon ugnsbakad grönsak med färska örter till huvudrätt, och en lingonsorbet + chokladmousse till efterrätt.

Först trodde vi att juicen var förrätten och fick därför panik över att vi skulle vara vrålhungriga efter middagen, men tack och lov var det något extra vi fick, och nästan 1 timma och 45 minuter senare gick vi därifrån med magarna fulla. Zacke var dessutom lugn och sov under nästan hela middagen och det var ju då ett jävla stort plus 🙂

 

Vi gjorde ett försök att vlogga också. Det märks att vi är ringrostiga men nu finns det minnet captured forever på Youtube i alla fall!