På denna dag år 1950 föddes den finaste lilla Mona som denna värld någonsin sett. Kvinnan som innan 6½ vecka sedan kallats för Mamma Mona i några år, men som jag nu dubbar Marmor Mona istället eftersom hon nu kan titulera sig som mormor också. Min lilla mammut! ♥ Har ni någonsin sett maken till en så fin pingla som på bilderna ovan?

Vi tog oss en liten tripp till Coop och köpte fika och blommor. De har fan förvånansvärt fina blommor där, trots deras begränsade utbud. En fin bukett för under en hundring klagar jag då inte på. Dessutom blev mor glad, och då blir jag glad!

Morsan är precis som jag och gillar inte alltid att vara framför kameran, men jag fick henne på bild idag! En duktig mamma som bara säger ”okej” när hennes dotter säger ”Här, tar barnet så jag får ta bilder på er tillsammans” 🙂 Jag fick massor och det där blev min favorit. Visade bilden för mamma och det första hon säger är ”Men titta! Han har fått mormors dubbelhaka!”, hahaha 🙂

En helt sjuk tanke är ju att jag om 33 år kanske också får besök av mitt barn som köpt blommor och tagit med sig veganfika. Det lilla barnet som ligger i den begagnade Trille-vagn vi köpt åt honom kommer då vara en vuxen individ. Han kanske också kommer ha lika höga tankar om mig som jag har om min mamma. Får uppleva så många fina saker med mig som jag gjort med min mamma.

Ja, jag kan ju bara hoppas ♥