Vanligtvis brukar jag ju dedikera ett inlägg åt varje vlogg jag lägger ut, men det funkar ju egentligen bara om jag vloggar ibland. Nu har jag kört vloggar en hel vecka i sträck, hur jävla tradigt skulle det inte bli att varje dag lägga ut ett inlägg om att jag laddat upp nåt på YouTube?

Bättre att klistra in alla samtidigt, så här kommer dom – från äldst till nyast. Skippar första dagen eftersom jag redan postat om den, men lägger till dagens video plus den jag och Bellan gjorde tillsammans istället.
Vi har förresten inte fått några röster på den videon, om det var jag eller Bellan som vann, men om vi kollar på vad folk har sagt IRL och på Insta så vann Bellan 😀

Nu kommer jag fortsätta vlogga, by the way. Jag har ju ändå inget bättre för mig när jag bara går och väntar på Bubblan. Om det helt plötsligt slutar komma ut vloggar så kanske jag ligger på sjukan och pressar ut våran unge.