Det här är inget mer än ett blödigt inlägg om hur lyckligt lottad jag är som idag får fira att det var 5 år sedan jag la ögonen på denna godbit för första gången.

Jag kommer ihåg det så himla väl. Jag kommer ihåg vad vi båda hade på oss för kläder och att han hade sin vita keps bak och fram och var så sanslöst glad och positiv. Det var min första dag på jobbet och ingen var lika peppig och uppåt som han var. ”Ring mig om du har några problem så kanske jag kan hjälpa dig”. Jag hade jävligt mycket problem och fick jävligt mycket hjälp, hade jag inte haft Peter den dagen, den veckan, den månaden, så hade jag haft det skitsvårt på jobbet och vi hade nog dessutom inte kommit varandra så nära som vänner så pass fort som vi gjorde. Han var min klippa då och är det än idag, den personen som stöttar och övertygar mig om hur bra jag är, som turnar my frown upside down och som fortfarande kan få mig att skratta som en crazylady varje dag. 1826 dagar senare.

Det är så enkelt att leva i nuet och att tänka på vilken härlig tillvaro vi har just nu, men jävlar i gatan vad jag inser hur mycket grejer jag valt att glömma bort när jag tänker tillbaka på allt som blivit slängt åt vårt håll och som vi varit tvungna att kämpa oss igenom. Men jag är oerhört tacksam för de kämpiga första år vi fick tillsammans, för nu finns det inte ett jävla skit som skulle kunna sära på oss. Jag menar, karln står till och med ut med både mitt gravidhormonshumör som jag hade där ett tag, OCH mitt humör när jag är hangry (ilsk pga. hungrig). Vad mer kan en flicka önska sig? 😉

Det enda hindret vi behöver komma över nu är Peters totala ointresse av korrekt grammatik 😀