Kan ni tänka er att den där lilla kattälskande parveln igår fyllde 40 bast? Världens bästa storebrorsa!

För att fira denna magnifika varelse så slängde vi in morsan i bilen och begav oss till Sundsvall för att gratta gubben och käka på restaurang. Av många olika anledningar föll lotten på Flavors i Njurunda. Det var inte vi som valde ställe men tack och lov har vi kompisar som respekterar vårt livsval och därför bestämde sig för ett ställe där det fanns vegetarisk mat.

Vi älskar burgare så vi valde båda samma mat. Dock ringde vi dagen innan och frågade om den var veganvänlig och då sa de att de kunde fixa något annat om det fanns något speciellt vi var sugna på. Men burgaren blev bra! Det enda icke-veganska på den var brödet så de fixade ett annat till oss och oh man, was it good!

Tyvärr var detta bästa bilden jag fick på maten för att jag är sämst på low light foto och lyckas aldrig bli bättre. Men som sagt, burgaren var sjukt god! Det var någon variant av svarta bönor som amazingly höll ihop ordentligt bra (vi lyckas aldrig med det här hemma), tillsammans med den godaste klyftpotatisen ever och en barbeque-ig sås som var för stark för mig. Orkade inte ens äta upp allt. Dock prejade jag i mig en efterrätt också, jag kunde inte hålla mig då jag har hört så många gånger att de tillverkar fantastiskt god glass. Alla deras sorbetglassar är veganvänliga, hur skulle jag kunna säga nej? 🙂

Som en häftig surprise så kom Gycklaren Arkadia förbi mitt i alltihop och körde en massa coola tricks för födelsedagspojken (och oss andra också förstås). Jag blir alltid lika impad när jag ser honom uppträda och det är så jävla jobbigt i efterhand när jag försöker lista ut hur fan han gör men aldrig lyckas. Bland annat körde han ett trick som liknade ett som han gjorde när han trollade på en av tjejernas födelsedagskalas för några år sedan. Jag ska inte försöka förklara, för det går verkligen inte. Our minds are blown every time. Sedeln ovan var del av ett trick som jag fick medverka i, och sedan fick jag behålla sedeln som ett minne.

Nu har ju dessutom en ny säsong av Mysteria, som han medverkar i, börjat på SVT. Glöm inte att kolla!