Äntligen. Äntligen, efter kanske 1½ års letande så har jag köpt hem en stationär dator endast för gaming och redigering. Nu har jag stått ut i flera år med en dator som överhettar när jag spelar spel och därför stänger av sig själv, och dessutom är seg som ini bomben när jag försöker redigera bilder eller videos.

Tur som jag har, så har jag en liten lurk till kompis som har hjälpt mig leta eftersom jag själv fan inte hade en aning om vad jag letade efter. Det var typ 15 år sedan jag köpte eller byggde dator sist så jag är verkligen out of the loop. Det blev en färdigbyggd dator. Enkelt, klappat & klart. Dock glömde jag att jag behövde en nätverkskabel och högtalare så jag satt hela första kvällen med en sur pessimistmin medan Peter flängde runt om i hemmet och staden och fixade allt jag behövde. Tur att jag har karlar som hjälper mig när jag är så hemskt hjälplös själv 😉

Nu har jag dock installerat det viktigaste – The Sims 4, och Adobe Photoshop, Premiere Pro och InDesign. Nu kanske både jag och Bella kommer tycka att det är lite roligare att spela in och redigera videos när vi sitter vid en dator som tar några sekunder att starta Premiere, och inte några minuter som på förra datorn.

Nu kommer bara det jobbiga, att föra över alla inställningar och presets från den förra datorn till denna. Stackars mig, livet är orättvist! Wish me luck.