kyrkan

Vilken söndag vi hade igår! Eller, ja.. en stor del av dagen togs upp av att baka en massa grejs till Tildes sista fotbollsmatch för säsongen. Det blev Philadelphiabullar, morotskaka och sega chokladkakor. Jag kan lova att varken jag eller Peter mådde speciellt bra på eftermiddagen efter allt provsmakande. Jag och socker går verkligen inte ihop alltså! Jag har redan klippt banden med kaffe och jag tror att det är dags att göra det med socker också.

Hur som helst så bestämde vi oss för att ta en liten promenix för att byta ut magont mot frisk luft. Så sjukt bra väder, klarblå himmel och så varmt att jag till och med svettades i tjocktröja… wtf is up with that!?

Vi stannade en snabbis på Waynes där Peter köpte sig en kaffe och jag testade deras nya(?) ingefärsshot. Hoppades på att den skulle ha lite mer sting än vad den hade, men den var god ändå. Sen begav vi oss på en 6 kilometers promenad i solen. Det absolut bästa jag vet att göra på en ledig dag. Vi hinner prata om så mycket intressanta och nyttiga saker, det får mig alltid på fantastiskt humör! Några få bilder från promenaden nedan 🙂

peter-utanfor-kyrkan

waynes-ingefara-shot

waynes-latte

tutbaten

Nu är det måndag och pappavecka för barnen. Jeebus, vad tiden bara swishar förbi! Men vem är jag att klaga på det? Aj löv it 🙂